iStock-1081422898_edited.jpg

 MAIL NAAR: info@janvermunt.nl

          "KOM JIJ HET CULINAIRE TEAM

VAN VERMUNT CATERING

VERSTERKEN?"

WE HEBBEN

2

VACATURES!

Zelfstandig werkend kok

(fulltime – 38 uur)

 

​Jan Vermunt Partyservice is al meer dan 30 jaar een geprezen partner in de verre regio als het gaat om de culinaire begeleiding van particuliere en bedrijfsfeesten. Het team van Vermunt culinair houdt van "handmade" gerechten gebaseerd op ambachtelijke- en seizoensproducten. Gedurende de corona periode zitten we niet stil en hebben we alles in huis om de producten optimaal te bereiden en thuis te bezorgen. 

 

Koken is je lust en je leven. Je hebt al ervaring in de horeca, maar wil graag nog meer leren. Je hebt een verfijnde stijl van koken en kunt dat extraatje geven aan de gerechten. Als onderdeel van een klein team ben je betrokken bij alle processen en kun je al je creativiteit hierin kwijt. We cateren ook op locatie dus je bent breed inzetbaar en bereid te helpen met de op- en afbouw van de keuken. 

 

Wat verwachten wij?

 

  • Goede kennis van HACCP

  • In bezit van rijbewijs B

  • Leergierig en enthousiast 

  • Flexibel 

  • Creatief 


Wat kunnen wij bieden?

 

  • Flexibiliteit in werktijden  

  • Goed salaris conform de CAO 

  • Vrijheid in het koken 

  • Fulltime werkweek (38 uur) 

 

Wil je graag de verwachtingen van onze gasten overtreffen en jouw kookkunsten laten proeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer via info@janvermunt.nl.

 

 

Hulp kok
(parttime – 10 tot 15 uur)

 

​Jan Vermunt Partyservice is al meer dan 30 jaar een geprezen partner in de verre regio als het gaat om de culinaire begeleiding van particuliere en bedrijfsfeesten. Het team van Vermunt culinair houdt van "handmade" gerechten gebaseerd op ambachtelijke- en seizoensproducten. Gedurende de corona periode zitten we niet stil en hebben we alles in huis om de producten optimaal te bereiden en thuis te bezorgen. 

 

Vind jij het leuk om werkzaam te zijn in de keuken en onze koks te ondersteunen? Ben jij een aantal ochtenden in de week beschikbaar? Dan is deze parttimefunctie iets voor jou. De werkzaamheden vinden plaats van 09.00 tot 12.30 uur en bestaan uit het bereiden van lunchgerechten, zoals o.a. belegde broodjes. Samen vinden we de juiste balans in de werktijden en werkzaamheden. 

 

Wat verwachten wij?

 

-       In bezit van rijbewijs B

-       Leergierig en enthousiast 

-       Flexibel

 

Wat kunnen wij bieden?

 

-       Werktijden van 09:00 tot 12:30 uur (in overleg is eerder beginnen een mogelijkheid) 

-       Goed salaris conform de CAO 

-       Parttime werkweek (10 tot 15 uur) 

 

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van het team Jan Vermunt Partyservice?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via info@janvermunt.nl.

Kleine titel

VISSCHOTEL

BESTAANDE UIT:

Gepocheerde zalm,

Argentijnse garnalen,

gerookte zalm,gerookte paling,

Hollandse garnalen,

Rivierkreeftjes,  

Gerookte forel,

Gamba

inclusief stokbrood en kruidenboter

VLEESSCHOTEL

BESTAANDE UIT:

Huzarensalade

Rundercarpaccio met Parmezaan

Vitello Tonnato

Gebraden rosbief

Gerookte kip

Ardennerham met meloen

Wild pate

Gerookte eend met chutneys

inclusief stokbrood en kruidenboter

PHOTO-2020-11-10-17-10-09_edited.jpg

 

vanaf

24,50

p/p

PHOTO-2020-11-10-17-11-14.jpg

vanaf

24,50

p/p

PHOTO-2020-11-30-17-30-47%202_edited.jpg

GOURMETTEN: !!

DE HIT, TERUG VAN (NOOIT) WEG GEWEEST.... GOURMETSCHOTELS;

ALLES OM EEN MIDDAG OF TE GENIETEN...

KIES VLEES OF VIS of beiden...

vlees; gemarineerde kipfilet, varkensfiletlapje,kipsateetje, hamburger, biefstuk, slavink

vis: Gemarineerde zalm, witvis, gamba's, kabeljauw, coquilles (vis meerprijs 2,50)

Compleet met diverse sausjes en salades, stokbrood en kruidenboter 

PHOTO-2020-11-30-17-30-47_edited.jpg
compleet
gourmetpakket
voor thuis !!
vanaf
15,50 p/p

Over ons

Jan Vermunt Partyservice is al meer dan 30 jaar lang een geprezen partner in de verre regio als het gaat om de culinaire begeleiding van particuliere en bedrijfsfeesten.

Het team van Vermunt culinair houdt van "handmade" gerechten gebaseerd op ambachtelijke- en seizoensproducten.  

"Wij zijn geen restaurant die vanwege Covid gaat cateren

We doen dit al meer dan 30 jaar en hebben dan ook alles in huis om de producten optimaal klaar te maken voor bij je thuis!"

Laten we hopen dat het virus snel over is en we er weer gewoon bij u thuis of op uw bedrijf een feestje van mogen maken!

FIJNE PAASDAGEN & BLIJF GEZOND!

PARTY-SERVICE JAN VERMUNT

POTTENBAKKESTRAAT 22

4871EP  ETTEN-LEUR

076-5035812

www.vermuntculinair.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 door Mijn site. Met trots gemaakt met Wix.com